Handleiding | |||||||||
|
|
|
|
Boeknummer | : | 1040 |
---|---|---|
Titel | : | Echt eten : met de groenten van Jon |
Auteur(s) | : | Karpathios, J |
Jaar van publicatie | : | 2013 |
Beschrijving | : | Jonathan Karpathios is een bijzondere chef in Nederland, omdat hij in zijn restaurant Vork & Mes in Hoofddorp de natuur het menu laat bepalen. Van de producten die hij gebruikt, weet Jonathan de herkomst. Hij kweekt zijn groenten zelf of haalt ze bij een bevriende kweker. Hij weet wat de dieren te eten krijgen die op het menu komen. |
Type uitgave | : | Boek |
Onderwerp | : | Landbouw algemeen |
Taal | : | Nederlands |
Trefwoorden | : | Biologie; Fruitteelt; Landbouw; Melkproduktie; Pluimvee; Tuinbouw |
Uitgever | : | Karakter Uitgevers BV |
Plaats van uitgever | : | Uithoorn |
Aantal pagina's | : | 280 |
Druk | : | 2e |
ISBN | : | 9789045204338 |
ISSN | : | |
|
||
Record aangepast: 17 februari 2023
Deze website is onderdeel van Stichting Haarlemmermeermuseum De Cruquius. Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief