Handleiding

Boekencollectie Haarlemmermeermuseum De Cruquius
 → 
 →  [Boeknummer 1040]
 

 
 

 
 

 

Uitgebreid zoeken

Boeknummer : 1040
 
Titel : Echt eten : met de groenten van Jon
Auteur(s) : Karpathios, Jonathan
Jaar van publicatie : 2013
Beschrijving : Jonathan Karpathios is een bijzondere chef in Nederland, omdat hij in zijn restaurant Vork & Mes in Hoofddorp de natuur het menu laat bepalen. Van de producten die hij gebruikt, weet Jonathan de herkomst. Hij kweekt zijn groenten zelf of haalt ze bij een bevriende kweker. Hij weet wat de dieren te eten krijgen die op het menu komen.
 
Medium : Boek
Onderwerp : Landbouw algemeen
Taal : Nederlands
Trefwoorden : Biologie; Fruitteelt; Landbouw; Melkproduktie; Pluimvee; Tuinbouw
Uitgever : Karakter Uitgevers B.V.
Plaats van uitgever : UIthoorn
Medium uitvoering :
Aantal pagina's : 280
Druk : tweede druk, november 2013
Editie :
ISBN : 9789045204338
ISSN :
Illustraties :
 
 

Vorige object   Volgende object

Heeft u aanvullende informatie over bovenstaande publicatie?
Wij vernemen dat zeer graag van u via het  

Uitgebreid zoeken
 

Record aangepast: 25 juli 2022

Deze website is onderdeel van Stichting Haarlemmermeermuseum De Cruquius. Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief